Export date: Tue Sep 26 0:13:36 2017 / +0000 GMT

AB Proje Döngüsü Yönetimi II. Grup sertifika töreni yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin organize ettiği AB Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri, İkinci Grup Sertifika töreni 07.06.2013 tarihinde İ.Ü. Kültür ve Kongre Merkezi'nde “Araştırma Günü Etkinlikleri” kapsamında gerçekleşti.

Etkinliğe, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut AK, Prof. Dr. Recep GÜLOĞLU ve Prof. Dr. Şafak S. KARAMEHMETOĞLU ile İÜ Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Adnan YÜKSEL ve çok sayıda akademisyen katıldı.

İ.Ü. Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet yönetiminde düzenlenen etkinlik açılış konuşmasını BAP Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Sıddık YARMAN yaptı.

Prof. Dr. Yunus Söylet,  “İÜ'de Araştırma ve İnovasyonun Artırılması” başlıklı yaptığı konuşmasının ardından birinci ve ikinci olan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

Eğitimlerde başarılı olan diğer kursiyerler sertifikalarını İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Recep Güloğlu ve Prof. Dr. Şafak Karamehmetoğlu ile BAP Kordinatörü Prof. Dr. Sıddık Yarman'dan aldılar.

İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zeynep Çiğdem Kayacan “Üniversite Sıralaması Ne Kadar Önemli? başlıklı,   Prof. Dr. Serhat Pabuccuoğlu ve Dr. Johanna Alkan Olsson “İÜ ve AB Fonları” hakkında, Prof. Dr. Gürhan Çiftçioğlu “Avrupa Birliği Projelerinde Hakemlik ve Hakemlik Süreci” hakkında, Dr. Johanna Alkan Olsson “AB Ofisi Sizlere Nasıl Yardımcı Olabilir?” hakkında bilgilendirme sunumları yaptılar. Doç. Dr. Reyhan Akçaalan Albay ve HAYEF Online Eğitim Araştırma Grubu “Uluslararası Projelerde Araştırma Deneyimleri”ni katılımcılarla paylaştı. Prof. Dr. Uğur Özbek “Yurtdışı Üniversiteler ile Ortak Araştırma Projelerinde Yaşanan Sorunlar”a değindi.

Etkinlik yapılan kokteyl ile sona erdi.

Post date: 2013-06-24 13:19:58
Post date GMT: 2013-06-24 10:19:58

Post modified date: 2013-06-24 15:01:42
Post modified date GMT: 2013-06-24 12:01:42